AI Jobskaber

TOP
Kunstig Intelligens i SMV’er
– få hjælp med AI Jobskaber

Vi inviterer dig til et inspirerende netværksmøde, hvor Claus Nygaard og Lars Ulrik Mosby Larsen vil dele deres ekspertise i at udnytte kunstig intelligens til at optimere arbejdsprocesser i små og mellemstore virksomheder. Mødet giver dig muligheden for at lære, hvordan AI kan blive en integreret del af din virksomhed, der arbejder på autopilot.

Programmet

Claus Nygaard og Lars Ulrik Mosby Larsen vil vise, hvordan AI-løsninger kan hjælpe med at automatisere en bred vifte af opgaver, såsom:

  • Besvare telefonopkald
  • Skrive mødereferater
  • Svare på kundehenvendelser via e-mail eller sociale medier
  • Udføre big data-analyse
  • Udarbejde rapporter
  • Skabe præsentationer

Claus Nygaard vil dele sin dybdegående viden om AI-automatisering og demonstrere, hvordan han allerede bruger AI til at håndtere daglige opgaver som at skrive e-mails, planlægge møder, svare sine telefonopkald og meget mere. Claus har valgt at gå all-in på teknologiens potentiale, og hans erfaringer kan inspirere dig til at gøre det samme.

Lars Ulrik Mosby Larsen vil supplere med sin ekspertise inden for automatisering og dataindsigter og vise, hvordan kunstig intelligens kan kobles til Power BI Platformen fra Microsoft og anvendes til at skabe værdifulde beslutningsgrundlag.


Hvad kan du forvente?

  • Praktiske anvendelser: Claus og Lars Ulrik vil begge give konkrete eksempler på, hvordan AI kan integreres i din arbejdsdag. Fra e-mails til dataanalyse, vil du opleve, hvordan disse teknologier kan gøre dine opgaver lettere og mere effektive.
  • Hands-on demonstration: Oplev live, hvordan Claus og Lars Ulrik bruger AI til at forbedre arbejdseffektiviteten. Du får mulighed for at se, hvordan du kan implementere lignende løsninger i din egen virksomhed.
  • Tag kontrol over teknologien: Lær at navigere i AI’s verden med Claus og Lars Ulrik som dine guider, så du kan udnytte teknologien til din fordel og øge din produktivitet.
  • Inspiration til automatisering: Få indsigt i, hvordan Claus og Lars Ulrik anvender AI til at automatisere deres arbejde, og bliv inspireret til at gøre det samme i din virksomhed.
 
 
     
 

AI Jobskaber

I samarbejde med cph:learning og Randers Kommune tilbyder vi din virksomhed en gratis plads på AI Jobskaber. Det er et AI-uddannelsesforløb, hvor ledige lærer at bygge AI-løsninger sammen med virksomheder. Som deltager på AI Jobskaber, vil din virksomhed definere mulige AI-løsninger, som de ledige bygger undervejs i uddannelsesforløbet. Den ledige implementerer AI-løsningerne i en praktikperiode i din virksomhed efter uddannelsesforløbet.

AI Jobskaber er en måde for SMV’er at komme i gang med at udnytte mulighederne i kunstig intelligens og samtidig blive matchet med en ledig, der igennem uddannelsen potentielt udvikler sig til en AI-kyndig medarbejder. Du kan læse mere om AI-Jobskaber på www.aijobskaber.dk

 
     

 

Om Claus Nygaard og Lars Ulrik Mosby Larsen

Claus Nygaard er professor og grundlægger af cph:learning, med over 30 års erfaring i at forbinde praksis med akademi. Han er en anerkendt ekspert inden for AI, automatisering og agil forretningsudvikling.

Lars Ulrik Mosby Larsen er cand.merc.IT fra Aarhus Universitet og arbejder som konsulent og ekstern lektor. Hans fokusområder er ChatGPT og Power BI, hvor han specialiserer sig i automatisering af processer og dataanalyse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en morgen fyldt med inspiration og praktiske løsninger.

 

PS: Denne tekst er skrevet af ChatGPT og redigeret af et menneske.

 

Om arrangementet:

Start: 26. November, 2024 08:30

Slut: 26. November, 2024 10:00

Sted:Business Randers

Business Randers logo

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Business Randers logo

Nyhedsbrevs tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Skip to content