Få styr på din ‘Plan B’!

Er du forberedt?
Få styr på din ‘Plan B’!

Det er en grim tanke – men uheldet kan ramme når som helst. Har du tænkt over, hvordan dine nærmeste eller din virksomhed er stillet, hvis det værste skulle ske?

Sammen med Netværk Randers inviterer vi dig til et særligt morgenevent, hvor vi dykker ned i de svære, men vigtige spørgsmål omkring arv, testamente, fuldmagter og virksomhedens fremtid. Hvordan er det lige med arv, testamenter, dine, mine og vores børn? Og hvad sker der med virksomheden – kan den fortsætte, eller forsvinder værdierne med dig?

Det er store, tunge spørgsmål, men det er vigtigt at tage stilling, inden det måske er for sent.


Programmet for morgenen inkluderer:

▪️ Dorthe Østerby, Advokat og Autoriseret Bobestyrer:
Arv, dødsbo, testamente, ægtepagt mv.

▪️ Sanne Tange Brøndberg, Advokat:
Konkurs og rekonstruktion

▪️ Jes Weyhe Grønbæk, Advokat:
Forberedelse af “Plan B”
– Primært i et selskabsretligt og virksomhedsmæssigt perspektiv

Vi starter dagen med kaffe og rundstykker, efterfulgt af disse indsigtsfulde oplæg, som vil give dig konkrete råd og viden om, hvordan du bedst forbereder dig og dine på fremtiden.

Vi glæder os til at se dig til et spændende og relevant morgenevent, hvor du får viden og værktøjer, der er vigtige for os alle at have styr på.

   

*Ved deltagelse giver du hermed tilladelse til, at vi må tage og bruge billeder fra arrangementet til vores 
markedsføring. Du giver også tilladelse til, at dit navn og firma må fremgå på en synlig deltagerliste. Hvis du ikke ønsker dette, bedes du venligst give besked.

Om arrangementet:

Start: 22. October, 2024 08:00

Slut: 22. October, 2024 10:00

Sted:Business Randers

Business Randers logo

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Business Randers logo

Nyhedsbrevs tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Skip to content